Sådan krydrer du legen i soveværelset op

sengehygge

Det kan nemt blive ensformigt og måske lidt kedeligt i soveværelset, hvis man har været kærester i lang tid. Det er helt naturligt at blive ved med at gøre det samme i soveværelset. I ved hvad der fungerer for jer. Men det kan vel ikke skade at prøve noget nyt? Der findes uendelige mange muligheder for at peppe sexlivet lidt op. I vil ikke blive skuffet ved at investere i diverse legetøj, som kan peppe livet i soveværelset lidt op. Hvem ved, måske bliver I som nyforelskede igen?

En sexgynge kunne være svaret på jeres bønner om et mere eksperimenterende sexliv. Det kan få kvinden i den syvende himmel, når han boller hende samtidig med den vægtfrie følelse, som en sexgynge kan give.

Krydr legen op med en sexgynge

Der findes mange fordomme om sexgynger. De kan være besværlige, og hvem vil ikke lægge mærke til en krog i loftet?
Der findes heldigvis sexgynger, som ikke behøver at hænge i loftet. Der findes mange sexgynger på markedet, som f.eks. skal hægtes fast på en dør eller blot stilles op. Det gør det lidt mere diskret i hjemmet.
I Danmark er markedet stort, når vi taler om elskovsgynger, sexgynger og kneppegynger. Udvalget er faktisk større, end de fleste er klar over.

En sexgynge er til dig, som søger bedre men mindre hård sex. Manden har utrolige måder at komme op i dig på. Stillingerne er uendelige, og som kvinde vil en sexgynge give fantastiske oplevelser, når han er oppe i dig. Sexgyngen giver en rytme, så I ikke selv skal skabe bevægelsen.

Nu tænker du sikkert, at det kunne være super spændende at prøve. Men om det virkelig er noget for jer, er du i tvivl om. Heldigvis findes der gode tilbud på gynger, som ikke koster særlig meget. En lille sele kunne også være et godt sted at starte, hvis et stort stativ virker skræmmende.

Det vil højst sandsynligt blive en fantastisk investering for jer og jeres fremtidige sexliv uanset, hvilken slags I vælger. Måske vil I blive som nyforelskede igen, hvis I får oplevet hinanden på helt nye og alternative måder?

Guide til din sexgynge

Muligheder og stillinger er der mange af. Men gode råd kan altid være praktiske at få med på vejen, når man skal prøve sin nye sexgynge for første gang.

Hvilke stillinger skal I vælge? De normale stillinger er gode at starte med. Dem kender I, og den eneste forskel er bare, at de skal udføres, hvor kvinden (eller manden) hænger i gyngen.

Det er muligt at justere højden på gyngen, så den passer til den stilling I vil udføre eller mandens højde. Nye vinkler vil altid være et hit for kvinden, som sandsynligvis vil opleve større stimuleringer end i soveværelset.

Lad gyngen gøre arbejdet for jer. Følg gyngens bevægelser og prøv uden af røre hinanden.

Det vil helt sikkert krydre jeres sexliv op, og I vil ikke blive skuffet over jeres nye køb af sexgynge. Du kan se de bedste sexgynger på dette link.

Skriv et svar