Keyhangers med personligt tryk

Keyhangers

Hvis du nogensinde har været til en messe, en konference eller lignede, har du næsten med 100% sikkerhed fået en reklame keyhanger med hjem. Der er mange forskellige virksomheder, der netop deler keyhangers ud til sådanne begivenheder. Alle typer af virksomheder kan få lavet keyhangers. Hvad enten man er en stor virksomhed eller blot en enkeltmandsvirksomhed. Når man deler keyhangers ud, er der en større chance for at kunderne husker ens virksomhed.

Den perfekte reklameartikel

Keyhangers med tryk kan bruges som en effektiv reklameartikel. Mange danske virksomheder benytter sig allerede af denne form for reklame og det er der en god grund til. Først og fremmest kan den perfekte keyhanger være med til at profilere din virksomhed. Når man får lavet en keyhanger, skal man være opmærksom på at designet skal stemme overens med virksomhedens generelle brand. Hvis man som virksomhed har et bestemt brand og et logo, skal dette selvfølgelig fremgå af keyhangeren.

Hvis du kan få dine kunder til at gå med keyhangeren i offentligheden, kan du skabe opmærksomhed omkring din virksomhed for et større publikum. Du kan altså skabe opmærksom omkring din virksomhed i gadebilledet. Du kan også skabe loyalitet hos kunderne. Du kan give keyhangere væk til en messe eller et andet arrangement.

Designet af nøglesnoren skal som sagt stemme overens med virksomhedens brand. Der findes forskellige virksomheder, der kan lave alle slags nøglesnore. Du kan vælge at få keyhangers uden tryk med en eller flere farver.

1-farvet eller flerfarvet tryk

Der findes altså forskellige virksomheder, der kan producere nøglesnorene for dig. Du kan ofte vælge medlem keyhangers i 1-farvet tryk eller flerfarvet tryk. Hvis du er på jagt efter en keyhanger i et enkelt design, skal du vælge 1-farvet tryk. Du kan selv bestemme designet på din keyhanger, så det passer perfekt til dine kunder.

Nøglesnore i 1-farvet tryk har en ensfarvet baggrund og skrift i en kontrasterende farve. Når du skal vælge farve, skal du altså huske at få farven til at stemme overens med virksomhedens generelle brand. Har du et logo, der er rødt og hvidt, er det f.eks. fordelagtigt at lave kerhangeren i denne farve. På keyhangeren kan skriften bestå af virksomhedens navn, hjemmeside, telefonnummer og andre lignende oplysninger.

Hvis dit virksomhedsbrand består af mere en to farver, skal din keyhanger selvfølgelig også stemme overens med dette. Det er derfor fordelagtigt at vælge nøglesnore i tryk med flere farver. Disse keyhangers er gode til at vække opsigt. Hos de fleste producenter kan du vælge de præcise nuancer, så det passer perfekt med dit generelle brand og logo.

Du skal sørge for at få en keyhanger i et slidstærkt materiale, så den vil holde længe selv ved daglig brug. Det betyder, at keyhangeren ikke skal kunne flosse i kanterne eller gå op i syningerne. Nøglesnore kan fås i forskellige størrelser og kvaliteter. Sørg for at vælge den rette størrelse og kvalitet til lejligheden. Ofte vil standardmålene være 900 x 20 mm. Hvis du har behov for en anden størrelse, kan dette ofte lade sig gøre.

Skriv et svar