Spar penge med en god maler

Maler

Med en god maler kan du spare mange penge, da det kan være med til at sikre længere levetid på din bolig. I sær hvis din bolig er lavet af træ, så er det vigtigt med grundig og rigtig maling, så træværket er beskyttet mod alverdens former for tæring.

Det er dog også vigtigt med almindelige boliger, da den rette maling også her har en stor betydningen for sundheden i din bolig. Det kan derfor være med til at forhindre dårligt indeklima, hvis din bolig er malet med de rette beskyttende materialer.

Det handler derfor ikke kun om det kosmetiske, når man taler om en god maler. Det er lige så meget sundheden for boligen, som man skal tænke på.

Sådan finder du en god maler

Når du skal finde en god maler, så bør du starte med at kigge efter malere i din egen by. Bor du i Ringkøbing, så led efter en god malermester her.

De lokale malere er nemlig meget interesseret i opgaver i lokalområdet, da de så ikke skal køre så langt efter arbejdet. På denne måde kan de tjene flere penge, da tidsforbrug og benzin er det lavere.

Samtidig vil de gerne have en anbefaling fra dig, når du taler med dine venner i byen. De ved nemlig godt, at man taler om sådan noget, hvorfor din mening kan skaffe firmaet flere nye kunder. Kig derfor i Ringkøbing først, og derefter kan du kigge i byerne ved siden af, hvis du ikke finder det du søger det første sted.

Indhent flere tilbud på malerarbejde

Selvom du gerne vil bruge din lokale maler, så er det stadig en god ide at indhente flere tilbud på dette malerarbejde. Med flere tilbud lærer du noget om markedsprisen, og du kan hurtigt se, om du har fået et godt eller dårligt tilbud på arbejdet.

Du kan enten ringe rundt til nogle forskellige malere, men du kan også bare gå på nettet og ind på en af de portaler, hvor du kan få 3 uforpligtende tilbud på et givent stykke arbejde.

Det er både hurtigt og gratis at indhente flere tilbud, og det er selvfølgelig vigtigst, hvis du skal have udført et større arbejde. Her er der flere penge at spare, og tilbuddene vil alt andet lige være mere forskellige, jo mere du skal have malet.

Husk servicefradraget

Du kan spare endnu flere penge, hvis du husker servicefradraget. Her kan du nemlig få fradrag for arbejdslønnen på dit malerarbejde, når du benytter en maler.

Det kræver blot, at du får en regning på arbejdet, hvor arbejdslønnen fremgår specifikt. Det vil maleren helt sikkert gerne lave til dig. Herefter skal du bare opgive det til skat sammen med din årsopgørelse, så får du et skattedrag på arbejdet.

På denne måde sparer du både penge i skat, og det er penge lige ned i lommen. Det er også nemt og hurtigt, og det er dumt at snyde sig selv for disse penge.

Skriv et svar