Nye juletraditioner du bare ikke må glemme

Der er meget få ting der ikke skal rykkes ved. Juletraditionerne er en af dem. Her skal julen helst foregå på samme måde som den altid har gjort og hvis man f.eks. skal holde jul med nogle andre, end dem man ellers holder jul med og de har nogle andre traditioner, så er det ikke altid helt godt. Men alligevel er der de sidste par år listet sig nogle få ændringer ind i noget der ellers har været helt fastlagt.

Terningespil ved julefesten

En af de nyere juletraditioner er at spille terningspil om små gaver, som hver deltager har købt og taget med. Oftest har man aftalt et max. beløb og antal gaver på forhånd. Alle gaverne lægges midt på bordet og herefter går terningen så på omgang. Får du en 6er må du tage en gave.

Når alle gaverne er fordelt, starter den sjove del. Der bliver aftalt et bestemt antal minutter. Omkring 10-20 min. og så forsætter tegningen så og hvis du får en 6er må du vælge en af gaverne fra de andre. Så alt afhængig af, hvor populær du er blandt de andre deltagere, eller hvor ondskabsfulde de er og din egen evne til at slå en 6er, kan du sidde til sidst med enten mange gaver eller ingen.

Julesweateren er ny

En anden ny juletradition er julesweateren. Alle der har set Bridget Jones Dagbog husker Mr. Darcy og hans julesweaters som han har fået af sin familie. Den tradition er nu også kommet til Danmark. I dag kan du købe en julesweaters i en hver butik med respekt for sig selv.

Det er kun din fantasi, der sætter en begrænsning for hvor vild den skal være. Den er som skabt til en julefrokost. Hvad enten den er med vennerne eller kollegaerne. Du kan få julesweaters med eller uden lys.

Det er også muligt selv at strikke sin egen julesweaters, hvis du er fix på fingrene. Det er nemt at få fat i en strikkeopskrift og garn.

Snerydning

Pakkekalender til voksne

Traditionelt har det tidligere været en tradition for børn at de har fået en pakkekalender, men i de sidste par år er udvalget af pakkekalender til voksne vokset. Det er i dag muligt at få pakkekalendere med f.eks. 24 forskellige slags specialøl eller whisky. Luksuschokolade eller lakrids. Sågar 24 forskellige slags te er det nu muligt at få en pakkekalender med.

En anden populær pakkekalender der er kommet til de seneste par år, er skrabe kalenderen, hvor det hver dag er muligt at vinde penge.  

Julemaden skal være i top

Julemaden er et sted der helst ikke skal ske de vildeste ændringer. Uanset om man er til and, gås, flæskesteg eller et mix. Alligevel er der de senere år set et skift til, at der sammen med den tunge julemad også serveres f.eks. en salat, så det hele ikke er så fedt. Hvilke de fleste maver i dag har svært ved at fordøje eller syntes er rart.

Skriv et svar