Erhvervsleasing gør det nemt at finde de rigtige biler til jeres sælgere

erhvervsleaset bil

Har I en række sælgere, der kører landet tyndt for at sælge jeres varer, er det vigtigt, at de har nogle gode biler. Det er med til at sikre, at de har en høj grad af komfort, når de kører rundt. Det er også med til at gøre, at de ankommer standsmæssigt hos jeres nuværende eller potentielle kunder. Når det handler om at sælge, gælder alle kneb. Hvis det imponerer jeres kunder, at jeres sælgere kommer i en smart bil, er det derfor selvfølgelig sådan en, I skal vælge.

Det tager tid for jer at finde frem til de rigtige biler. Det kan faktisk tage rigtig meget tid fra jeres egentlige arbejde. Det kan derfor være en god ide, at I vælger erhvervsleasing af bilerne frem for at købe dem. På den måde kan I nemt finde nogle biler, der passer til jeres budget. Det er med til at gøre, at I ikke bruger unødig tid på det. I stedet kan I koncentrere jer om de ting, der er vigtige for jer.

Skift til en ny bil med erhvervsleasing

Hvis det er vigtigt for jer, at jeres sælgere hele tiden kører rundt i nogle smarte og moderne biler, er erhvervsleasing også en rigtig god ide for jer. Leasingen gør det nemt og fleksibelt for jer at skifte til en ny model eller et andet mærke, hvis det er det, som I ønsker. Det er med til at gøre, at I slipper for besværet med at skulle købe nye biler til sælgerne.

Når I gerne vil skifte bil, kan I tale med jeres leasingbureau om, hvad de kan tilbyde jer. De har typisk en række af rigtig gode nye biler, som de kan tilbyde jer at lease. Det er en meget fleksibel og nem løsning for jer, der passer rigtig godt til dem, der driver en travl og stresset virksomhed.

Fri kilometer med erhvervsleasing er en stor fordel for jeres sælgere

De fleste leasingbureauer tilbyder fri kilometer ved erhvervsleasing. Det er en stor fordel for jer og jeres sælgere, at I ikke er bundet af, at de kun må køre et vist antal kilometer. Det kunne være med til at gøre, at I begrænsede jer til et vist geografisk område. Det kunne være meget hæmmende for jeres virksomhed.

Med fri kilometer kan jeres sælgere nå ud til virksomheder i alle dele af Danmark uden at skulle tænke over, om de kommer til at bruge for mange kilometer i forhold til leasingaftalen eller ej. Det er en kæmpe fordel for jer, at I kan gøre det på den måde.

De fri kilometer gør for eksempel, at jeres sælger kan være i Nordjylland den ene dag for at tale med en kunde og være i Sønderjylland den næste dag for at tale med en anden kunde. Når I skal have en handel i hus, er det vigtigt, at I har en høj grad af fleksibilitet i forhold til jeres kunder, og at I kan komme til dem.

Skriv et svar