Vind penge ved at lave et samlelån

Glad pige vinder noget på sin telefon

Der er mange forskellige slags lån, de fleste danskere tegner i deres levetid. Nogle kan være gamle, som studielån der stadig betales af på 10 år senere, og andre kan være kommet senere: billån, huslån, smålån til andre ting, man lige manglede, som møbler, en tiltrængt ferie, og så videre.

Med så mange aftaler, er det let forståeligt, at man nogle gange ikke kan finde rundt i, hvad der er hvad. Mange af lånene skal afbetales over forskellig tid, på forskellige tidspunkter, under forskellige vilkår. Nogle lån har højere renter end andre, nogle har højere gebyrer, og at sætte sig i dem, er nok vigtigt, men det tager også meget af ens tid. Så er det godt, der er en løsning. Ved at tegne et samlelån hos en bank, aftaler du at de opkøber alle de lån, du har liggende rundt omkring. Så er det banken, du skylder et samlet beløb, og det er der mange fordele ved.

Der er mange penge at spare – og meget tid

For det første er der det pengemæssige spørgsmål. Med et samlelån, slipper man for alle de gebyrer, der følger med en masse lån i en masse forskellige banker. Banken kan desuden tilbyde en rente på ned til 4,99% – mindre end mange andre lån. Endelig sparer man tid ved ikke at skulle holde styr på alle lånene, og kontakte alle udbyderne – og tid er, som man siger, penge.

På den måde kan man hurtigt vinde penge, og få et større rådighedsbeløb per måneden, end man plejer. Det giver en boost på kontoen, som kan bruges til at gøre dagligdagen lige lidt bedre, eller måske til en velfortjent ferie – alt sammen på grund af noget, som max tager 30 min. af din tid.

Så nemt som det er indbringende

Det er utroligt nemt at tegne et samlelån. Det gøres først ved, at man beregner, hvad ens samlelån er på. Heldigvis tilbyder mange banker, der har den mulighed, at man kan gøre det på deres side. Bare tast oplysningerne ind, som klarer programmet resten. Apropos oplysninger, skal man huske at få det hele med. Også alle informationer om lånene, selvfølgelig. Ellers kan banken ikke pålideligt vurdere, om de vil lade dig få et samlelån.

Indsender man sin ansøgning, vil man efter kort tid modtage en bekræftelse over sin e-mail om, at den er modtaget, og så er det bare om at vente. Det behøver dog ikke være lang tid, faktisk har mange banker en garanti om, at man inden for et kort antal dage bliver kontaktet af bankens medarbejdere, som så vil have yderlige information og dokumentation – og inden man ved af det, har man et samlelån.

Tegning af et samlelån er således et godt eksempel på noget der er utroligt nemt at gøre, men som samtidig er en god forretning. Ikke bare for pengepungen, men også for overskueligheden, når man kigger på sin reelle økonomi. Vind penge – og tid – så vil dit fremtidige jeg takke dig.

Skriv et svar