Fjern smerter i kroppen ved at indtage cannabisolie & CBD-olie som kosttilskud

CBD olie

Netop cannabisolie & CBD-olie har en meget gavnlig og smertelindrende effekt. Det tages som kosttilskud ved siden af den ordinære medicin, og mange oplever en stor ændring i deres hverdagsliv, når smerterne aftager. Cannabidiol er også kaldet CBD. CBD-olie er non-psykoaktiv, således man ikke bliver skæv eller oplever andre psykoaktive bivirkninger ved indtagelse. Man kan derfor roligt indtage dette uden at være bange for farlige og skræmmende sideeffekter. Det er derimod bevist, at cannabisolie har en meget gavnlig virkning på blandt andet smerter. Det virker på mange forskellige smerter i kroppen og forskellige diagnoser. En af disse diagnoser er blandt andet gigt, sklerose og Parkinson. Ved at indtage cannabisolien kan man fjerne en del af de smerter, som sygdommene medfører. Efter 14 dage kan den ønskede virkning mærkes, hvis CBD-olien indtages dagligt. På denne måde kan man leve et liv med overskud og lykke i hverdagen, hvor det ikke er sygdommen og de daglige smerter, der konstant skal have ens opmærksomhed.

Cannabisolie & CBD-olie kan indtages i forskellige former

Man kan indtage kosttilskuddet i mange forskellige former. Olien kan både indtages oralt, via e-cigaretter eller fordampere, med kapsler eller stikpiller. Således kan man finde en indtagelsesform, der er tilpasset netop ens livsstil eller smag. Ved at have så mange valgmuligheder kan det på denne måde blive mere en fornøjelse end en byrde at indtage sit kosttilskud dagligt. Det er derfor nemt at indtage, og virkningen kan i den grad mærkes. Mange kan gå rundt med mange spørgsmål, som kan være: ”bliver jeg skæv af at indtage olien, og hvilke bivirkninger er der?”. Som tidligere nævnt er olien non-psykoaktiv, således man bliver afslappet af at indtage olien, men man oplever ikke samme effekt som indtagelse af THC, der har psykoaktive bivirkninger. Ved indtagelse af cannabisolie er der bivirkninger, ligesom man kan opleve bivirkninger ved alt andet kosttilskud og medicin. Kroppen skal vænne sig til olien, og derfor kan man opleve bivirkninger i form af dårlig mave, hovedpine, tør mund og lignende virkninger. Men bare rolig – når kroppen først har vænnet sig til olien, og smerterne bliver lindret, så fortryder man ikke indtagelsen et sekund.

Cannabisolie & CBD-olie har en gavnlig effekt ved mange sygdomme

Mange mennesker går rundt med daglige smerter, og de propper sig med kemikalieholdigt medicin, som er usundt og uholdbart i det lange løb. Det er derfor en rigtig god idé at indtage cannabisolie som supplement til den daglige, smertelindrende medicin. Olien nedsætter nemlig smerter ved rigtig mange sygdomme, hvis man indtager den dagligt. Den virker mod smerter ved sygdomme som gigt, sklerose, Parkinson og migræne. Hvis man lider af søvnløshed kan olien også hjælpe, da man kommer til at slappe af, og dermed falder man lettere i søvn. Dermed modvirker olien også depression og angst, da mangel på søvn ofte er en kilde til disse sygdomme. Olien er derfor uundværlig for dem, der dagligt lider af smerter, og hvor medicinen fra lægen ikke er tilstrækkelig. Det er vigtigt at huske på, at cannabisolie & CBD-olie ikke kurerer ens sygdom, men den kan anvendes som et naturligt kosttilskud til ens ordinære medicin, således smerterne kan lindres, og livskvaliteten kan forhøjes.

Skriv et svar