Briller der giver synet tilbage

foto1

Korsør, Vestsjælland og alle andre. Læs godt med her. Det her handler om vores øjne. Vores øjne der ser. Vores øjne der bemærker. Vores øjne kan adskille millioner af farver fra hinanden. Vores øjne kan tage en beslutning, vores øjne kan bestemme den sikreste vej for dig. Vore øjne måler og opdager, fordi øjet er nysgerrig. Vores øjne fortæller alt – et øjebliks blik kan fortælle ting som tusinde ord ikke kan. Øjet kan ramme lige i hjertet, når en lille baby smiler. Øjet stiller spørgsmål og øjet besvarer spørgsmål. Øjet lytter. Øjet bliver glad og smiler – øjet optager et hvert øjeblik, som om det var et kamera. Øjet husker alt. Øjet kan blive sur og bede om tilgivelse. Øjet giver tryghed, bliver elsket og elsker.

Men øjet kan også svigte. Der hvor øjet begynder at svigte, behøver vi ikke opgive alt. Der er netop håb. Lægevidenskaben har udviklet sig rigtig meget. Der kan være forskellige årsager til at øjet begynder at svigte. Men uanset hvad grunden er, kan du i mange tilfælde løse problemet med et par briller. Et par briller kan give dine to kugler, du ser verden fra livet tilbage.

Det moderne menneskets briller ser ud på mange måder. I dag kan man få ligeså forskellige brillestel, som der er mennesker på kloden. Det handler nemlig og dig. Alle brillestel bliver personjusteret, så de passer lige til dit hovedform. Du kan vælge et hav af modeller. Der er alt fra de klassiske stel til de mere farverige. Du kan også vælge forskellige stel i forskellige former – alt fra helt cirkel runde, ovaler og til rektangel former.

Dit brille valg siger mere om dig

Det kan være rigtig svært at vælge briller, hvis man er første gangs købere. Det er så svært, at finde lige præcis de briller der passer til dig. At der er mange valgmuligheder, gør det ikke ligefrem lettere – det gør det ofte mere sværere. Fordi du som første gangs købere ikke rigtig ved, hvad du skal kigge efter og når du kommer ind i butikken, så er der bare så meget, at du hurtigt kan miste fodfastet.

Derfor kan det betale sig, at tage en ven/veninde eller forældre med til brilleshop. Det er altid godt at få kommenteret ens brillevalg, før man køber dem. Ekspedienten vil også altid være til rådighed. Men dit brillevalg er vigtigt. Briller kan få én til at se seriøs ud, men det kan også få én til at se fjollet ud. Når du skal købe dine første briller, skal du nok også tænke på din udstråling. Hvilke erhverv har du til daglig? Det er faktisk vigtigt. Hvis du er direktør, kan det se lidt useriøs med grønbrillestel i en form, der bare ikke passer til dit ansigt. Der er nok ikke mange der vil tage dig seriøs.

Dit brillevalg er ikke bare et tilfældigt valg. Dine briller er dit daglige smykke, du skal gå med. Derfor vælg med omhu – også må det tage den tid det tager.

Skriv et svar